Skip to main content

Trine Jensen-Gadegaard

Musik gør mig glad i låget, og jeg vil så gerne give denne glæde videre. Så er det lige meget hvem du er. Du behøver ikke have musik tæt inde på livet. Det skal jeg nok sørge for, at du får.

Jeg er uddannet saxofonist fra det Fynske Musikkonservatorium, Conservatoire Royal de Bruxelles og Conservatorium van Amsterdam.

Jeg har undervist siden 1995, hvor jeg gjorde mine første erfaringer som lærer. Efterfølgende har jeg undervist i Danmark, Luxembourg, Belgien, og nu igen i DK. Jeg underviser i niveauerne fra begynder til konservatorie.

Som musiker har jeg spillet og spiller stadig i mange forskellige konstellationer. F.eks: saxofon-kvartet, klaver-saxofon-duo, saxofon og slagtøj, saxofon og orgel, bigband, symfoniorkester.

Jeg elsker sammenspil og orkester, og min store ambition er at videregive glæden, ved at spille et instrument og at spille sammen med andre. Min undervisning tilretter jeg efter den enkelte elev, og dennes evner og behov. Der bliver arbejdet med nodekendskab, klang, teknik. Og musik fra mange genrer bliver inddraget i undervisningen. 

Ud over at undervise i saxofon, er jeg også dirigent for Viborg FDF’s harmoniorkester og Viborg Concertband. For mig er det helt unikt, at få mennesker til at spille sammen. Glæden ved at lave musik sammen er simpelt hen ubeskrivelig, og der går ikke en dag uden latter og glade miner.
Trine Jensen-Gadegaard

Email : trinejg@gmail.com

Telefon : 29703701

Underviser i:
Musik, Saxofon, Orkestre