Skip to main content

Ole Gad

Jeg er uddannet cand. mag i musik og engelsk fra Københavns Universitet. Har modtaget undervisning i klaver og klarinet ved Konservatoriet i København - fagot og obo privat.

Har undervist i musik og engelsk fra 1963 til 2005 - siden 1968 på Viborg Katedralskole. Derudover har jeg arbejdet med koret på Katedralskolen, hvor vi sammen har optrådt over det meste af Europa.

Har arbejdet på kulturskolen siden 1980, hvor jeg har undervist i klarinet og fagot samt teori og hørelære. Har dirigeret Viborg Kammerorkester 1980 til 1996, og koret Vimuko siden 1996 og gør det til stadighed.

Har været i bestyrelsen for Viborg Musikforening siden 1971 og er stadig medlem. Var formand fra 1996 til 2018. Har ligeledes været i bestyrelsen for Sammenslutningen af Danske Musikforeninger, i 6 af årene som formand.

Jeg ser min opgave som korleder ligger i at bringe så megen god musik ud til så mange mennesker som muligt, i så god fremførelse for derved at skabe glæde. Mit arbejde går ud på at skabe et bredt repertoire af god og lødig art ved en intens behandling af musik og tekst. Desuden at sangere og publikum får at vide, hvad der er baggrund for værkerne.
Ole Gad

Email : osollare@gmail.com

Telefon : 20273027

Underviser i:
Musik, Musikskolens Kor - VIMUKO