Skip to main content

Jacob Rønne Danielsen

Jeg er 45 år og uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium i 2004 med saxofon og sammenspilsledelse som hovedfag. Jeg har taget diplomuddannelse i storbandledelse og -komposition sidenhen. Jeg spiller udover de 4 mest brugte saxofoner(sopran-, alt-, tenor- og baritonsaxofon) på klarinetter og tværfløjte foruden diverse rytmegruppeinstrumenter. 

I min undervisning lægger jeg vægt på det improvisatoriske som udgangspunkt for det at lære at spille saxofon og jeg vægter det at have det sjovt højt. Med udgangspunkt i jazzen og en lille smule popmusik fokuseres der på at eleven bliver i i stand til selv at finde på i musikken, enten som deciderede soloer eller som akkompagnement til det der sker i musikken. Jeg tager i høj grad udgangspunkt i den enkelte elevs mål og ønsker og glædes over hvert et fremskridt eleven gør. 

Jeg spiller i en del forskellige bands, bla. Admiral Awesome, Ham&Ham&Ham&Ham, Sejthen/Danielsen Duo, Blood, sweat drum´n bass bigband og andre ad hoc projekter. Jeg har udgivet flere plader bla. med Admiral Awesome. Vi blev nomineret til en DMA i kategorien “Årets nye jazznavn” for pladen “Feat. Fredrik Ljungkvist”. Jeg modtog i 2018 danmarks ældste jazzpris, Gaffelprisen, af Jazzselskabet i Århus. En hæder jeg er meget stolt af. 

Jacob Rønne Danielsen

Email : saxjaques@hotmail.com

Telefon : 21844048

Underviser i:
Musik, Saxofon, Sammenspil, MGK