Skip to main content

Martin Stig Nielsen

Jeg er autodidakt musiker med bas og sang som mine hovedinstrumenter. Ydermere har jeg spillet guitar og trommer på alt hvad der kan trommes på, så længe jeg kan huske. I to år studerede jeg musikteori på Århus Universitet hvorefter jeg stort set har ernæret mig som musiker og underviser.

Jeg har altid været musiker og sanger i en mængde orkestre. Ud over at spille med alle dem der har lyst, er jeg lokalt en del af orkestret ”Collage”, samt ”Kay Werners Kapel”. Før det, fungerede jeg i 13 år som bassist på 2 teatre nær Cleveland, Ohio i USA og har spillet hundredvis af jobs med Rock,- og Motown orkestre, mest i den nordøstlige del af USA. Der var jeg ligeledes musikleder i to kirker, og endnu før det, har jeg været rejsende musiker i Danmark siden jeg var 17 år gammel.I orkestre, til revyer, på teater, til korarrangementer til vands, til lands og i luften. 

Så hurtigt som muligt skal du lære noget du kan bruge altid. Det er vigtigt du lærer at være en del af en større sammenhæng. Så snart vi kan, skal vi spille med andre. Vi skal prøve mange stilarter, spille med andre så ofte vi kan, og vi skal lære at lytte, efterligne og finde på selv. Jeg underviser i bas, kontrabas, guitar, og trommesæt.

Martin Stig Nielsen

Email : mail@martinnielsen.com

Telefon : 42780762

Underviser i:
Musik, Bas, Guitar, Trommer. Sammenspil, Studieteknik