Skip to the content

Natasa Heydra

Jeg er uddannet ved Kunstakademiet i Rotterdam, Holland i afdelingen for Visuel Kunst med som hovedfag Konceptuel Kunst. I de tidlige år var jeg meget involveret i tekstiler, mode, tegning og skulptur. I de senere år på akademiet har jeg arbejdet meget med video og fotografering, og lavede jeg installationer og performances.

Efter akademiet arbejdede jeg sammen med forskellige kunstinstitutioner i Holland. Jeg lavede udstillinger, projekter og producerede kunstværker i det offentlige rum. Jeg underviste på Willem de Kooning Academy i Rotterdam og lavede forskellige workshops med børn og unge.

Jeg har altid haft gavn og glæde af min brede udvikling. Som et resultat har jeg erfaring inden for forskellige områder og kan arbejde med forskellige teknikker. Jeg ser dem som værktøjer i en værktøjskasse, som du kan vælge imellem, når du opretter kunst og fortæller din historie. 

At finde din egen stemme og lære at udtrykke den er en anden del af kunstuddannelsen, som jeg gerne vil bidrage med.

I min undervisning bruger vi forskellige teknikker på en legende måde og med humor til at udvikle oplevelsen af at lave billedkunst, ud over at lære at håndtere materialer.