Skip to main content

Administration

Ida Brems Sørensen

Det er mig, som står for Kulturskolens kommunikation på sociale medier, hjemmeside, i pressen og rundt omkring på skolen og i kommunen. Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har en bachelor i statskundskab fra Aarhus Universitet.

Jeg har tidligere lavet en del politisk kommunikation og blandt andet skrevet læserbreve for Margrethe Vestager. Som studerende og siden konsulent har jeg lavet kommunikationsstrategi og pressearbejde for Prinsens Musikkorps i Skive. Jeg har været praktikant på Politiken og freelancer på ungemediet Koncentrat. Og i Haderslev Kommunes kommunikationsafdeling har jeg arbejdet med sociale medier, pressehåndtering samt kommunens hjemmeside og intranet. 

Jeg er vokset op i Viborg, hvor jeg har gået til billedkunst og drama, og jeg har spillet saxofon i Viborg FDF’s Harmoniorkester og på Kulturskolen Viborg. Det har ikke bare givet mig nogle fantastiske oplevelser, men også en tro på mig selv, som hænger ved den dag i dag. Og derfor vil jeg gerne hjælpe mange flere børn og unge ind Kulturskolens fællesskaber. 

Det er vigtigt for mig, at du føler dig velkommen – både her på vores hjemmeside og i den virkelige verden. Så jeg håber, at du vil tage fat i mig, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller noget, jeg kan hjælpe med.

Fang mig på 87873663 eller - hvis det ikke kan vente - på 23724709. 


Ida Brems Sørensen

Email : ids@viborg.dk

Telefon : 87873663

Underviser i:
Kommunikation