Skip to main content

Contakids (2-5 år)

ContaKids er en sjov og legende bevægelsesform for børn på 2-5 år og deres voksne. Metoden består i en række forskellige fysiske lege og bevægelseslege, hvor fantasien virkelig får lov at udfolde sig. Vi leger for eksempel pizza, koalabjørn og bjergbestiger. 

Holdet er er frirum for børn og forældre, hvor der ikke er fokus på opførsel og opdragelse, men på leg og fantasi. Det er et hold, hvor der er plads til børnene, som de er – også når de er lidt uden for rækkevidde eller har brug for at trække sig.

Samtidig er ContaKids en international anerkendt metode, som bruges i 38 lande verden over, og som styrker kontakten mellem barn og forælder.

Søndag d. 10. september kl. 10-11 kan du komme med til en gratis prøvetime i ContaKids på Kulturskolen Viborg, Ammunitionsvej 4, 8800 Viborg. Tilmeld dig her og få én af de 15 pladser: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/h1925zh08w

Vil du være sikker på en permanent plads på vores ContaKids-hold, så sørg for også at tilmelde dig herunder: Vælg hold / instrument

Tilmeld
Contakids (2-5 år)