Skip to main content

Lykkeridderne (fra 9.klasse og til 20 år)

Lykkeridderne er et teaterhold for unge mennesker, som vil arbejde med teater og skuespil, og som sætter pris på at indgå i en tryg gruppe, hvor der er plads til at arbejde legende, undersøgende og til at ramme helt ved siden af 🎭
 
Undervisningen tager udgangspunkt i en stærk holdånd og er lidt mere teknisk orienteret end de yngre årgange på skolen. Samtidig er det kendetegnende for holdet, at teater er en fritidsinteresse, og at der derfor kun i et begrænset omfang forventes hjemmearbejde (fx i forbindelse med at lære replikker udenad i arbejdet med manuskripter og andre tekster). I det tekniske arbejde er der særligt fokus på improvisation og scenisk nærvær, hvilket giver rig plads til både at have det sjovt og grine, og til at mærke den kreative kraft komme og gå. Undervisningen er desuden rettet mod en jule-forestilling i december samt en sæsonafsluttende forestilling i foråret. 
 
Lykkeridderne er et hold for alle uanset erfaring, og for dem som er klar til at bruge sig selv i et fællesskab med andre unge, der har interessen for teater tilfælles. På holdet er vi højest 15 elever.

Vælg hold / instrument

Tilmeld
Lykkeridderne (fra 9.klasse og til 20 år)