Skip to main content

Jeanette Bettina Mørk

Jeg indgår i det administrative team og er Kulturskolens projektsekretær. Min centrale opgave er administration af indsatsen Kulturspor.
 
Ift. denne projektstilling byder jeg ind med min erfaring og arbejder med og udvikler på indsatsen Kulturspor med fokus på børn og unges mulighed for adgang til og deltagelse i Kulturskolen Viborgs forløb med mange kreative aktiviteter indenfor musik, scenekunst og billedkunst.
 
Jeg synes, at det er rigtig spændende at være ansat på en arbejdsplads, hvor mennesker har muligheden for   at stifte bekendtskab til og/eller fordybe sig i vores udbud af kunstarter ligesom, at jeg nyder en hverdag og finder det rigtig spændende at være ansat på en arbejdsplads med et samarbejde med passionerede og specialiserede kollegaer, kunstnere og lærere.
 
Jeg har en matematisk og sproglig Højere Handelseksamen, er kontoruddannet med speciale i allround, har deltaget i diverse kurser i interne kommunale systemer og har derudover en mangeårig og bred praktisk erhvervserfaring indenfor sekretariat / kontor / administration / bogholderi og salg & service.
 
Min erfaring indenfor kultur og event har jeg bl.a. med mig fra 11 års ansættelse på kulturinstitutionen Det Regionale Spillested Godset i Kolding. Dette ift. mine mangeartede administrative opgaver, men også ift. frivillige, arrangører, øvelokalebrugere, foreninger, koncerter, VIP-arrangementer og skoleprojekter. Desuden har det kreative rum og den nære kontakt til børn og unge i mange år haft min interesse og jeg har i min hjemegn i 8 år været aktivt bestyrelsesmedlem og en af de drivende kræfter bag en frivillig lokalforening for børn og unge, hvor jeg var sekretær og ansvarlig for den kreative afdeling.
 
Jeg er født og opvokset i Kolding-området, men har forelsket mig i Viborg og omegn og bl.a. dens store udbud og brede udvalg af kulturelle arrangementer og er dermed flyttet hertil i 2023. Jeg mestrer ikke selv noget instrument, men har hele mit liv lyttet til og elsket musik i forskellige genrer ligesom at mine forældre i årevis havde mig kontinuerligt med på festival, da jeg var barn. I dag er jeg frivillig på Samsø Festival.
Jeanette Bettina Mørk

Email : jbmoe@viborg.dk

Telefon : 87873669

Underviser i:
Projektsekretær, Kulturspor