Skip to main content

Mikkel Lynggaard

Jeger uddannet klassisk guitarist fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus, og Conservatorio Superior de Música Manuel Castillo, Sevilla.

Igennem mit studium har jeg altid haft fokus på guitarpædagogik, og har bredundervisningserfaring på forskellige niveauer.
Den klassiske guitar er et instrument med utallige muligheder. Vi skal lege medguitaren og musikken for på den måde at lære vores instrument bedre at kende, samt styrke vores forståelse for musik, teknik og teori.

Jeg prioriterer spilleglæde meget højt, og jeg mener at eleven til enhver tid skal have en så godoplevelse som muligt - derfor vil undervisningen altid være tilpasset den enkelte elev.

Musikken betyder alt for mig, og jeg håber på at kunne dele bare en lille smule af den entusiasme med mine elever. 

Vedsiden af mit virke som underviser er jeg meget aktiv som både solist og kammermusiker og har i begge sammenhænge vundet adskillige 1.priser i konkurrencer. 

Foruden at undervise i guitar er jeg også ansat som producent på kulturskolen. Det vil sige at jeg håndterer projektkoordinering og planlægning for bl.a. Danmarks Underholdningsorkesters aktiviteter i Viborg Kommune. Jeg er også koordinator for MiVU - MidtVest Ungdomssymfoniorkester.
Mikkel Lynggaard

Email : mikch@viborg.dk

Telefon : 87873668

Underviser i:
Producent, Kulturspor