Skip to main content

Ambjørn Sellin Bidstrup Lebech

Jeg er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 2007 med klassisk slagtøj som hovedfag og klaver som bifag. Jeg har siden studietiden assisteret i forskellige orkestre, bl.a. Aarhus Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester og Randers Kammerorkester. Fra 2009 til 2011 var jeg ansat som paukist i et symfoniorkester i Belo Horizonte, Brasilien.

Udover den “konventionelle”, nodebaserede klassiske musik har jeg en hang til den tidlige renæssance- og barokmusik, som jeg bl.a. dyrker i Ensemble Zimmermann med en mere improvisatorisk, folkemusikagtig tilgang til slagtøjet.

Desuden får jeg julelys i øjnene, så snart jeg hører brasilianske og cubanske rytmer, og jeg har i mange år spillet i aarhusianske Sambananas.

Det skal være sjovt at gå til musikundervisning, uanset om man er 7, 17 eller 77 år, er nybegynder eller har spillet i mange år. Jeg kan slet ikke lade være med at lave musik, og det er udgangspunktet for min undervisning i både slagtøj og klaver. Ud fra den lyst arbejder vi med puls og rytmefornemmelse, nodelæsning og improvisation, teknik og koordination, altid med elevens individuelle forudsætninger og motivation som udgangspunkt.

Ambjørn  Sellin Bidstrup Lebech

Email : post@ambjornlebech.dk

Telefon : 30267802

Underviser i:
Musik, Trommer, Slagtøj, Klaver, Kulturspor