Skip to main content

Kalender

Jazz aften med Heritage

tirsdag 2. maj 2023 - kl. 19:00
Kom og lyt til live jazz med denne kvartet som Martin Kollerup Sørensen har samlet. Der vil blive spillet BeBop/HardBop/PostBop af komponister som Coltrane, Parker, Monk og andre af 60’ernes ikoniske jazz musikere. Det er standard repertoiret der er på programmet denne aften og der vil være gæste -optræden fra Kulturskolen Viborgs MGK elever. Det er også ment som et forældre/elev arrangement hvor der er mulighed for at opleve noget musik som ikke er dagligdag i det nutidige brede mediebillede. Koncerten er gratis. 
 
Kristian Kaaberbøl:
Kristian Kaaberbøl spiller tenor-, alt- og sopransaxofon. Han har med base i Aalborg spillet med en stor række internationale og nationale jazzmusikere. Han har stor forkærlighed for jazzen omkring 1960 og er særligt inspireret af Canonball, Coltrane og Dexter. Han er tidligere leder af Nordjysk Amts Big Band og har været aktiv jazzmusiker i 35 år.

Salvador Olmos:
Salvador Olmos er en dygtig jazzguitarist og -komponist, som spiller i flere forskellige konstellationer. Han har spillet en del i både ind- og udland og er lige nu ved at færdiggøre Solistlinjen på konservatoriet i Aalborg. Udover at spille og lave musik, er han også arrangør af flere forskellige jazz events i Aalborg. Til daglig underviser han i guitar på MGK og Aalborg Kulturskole.

Andreas Schmitz:
Andreas Schmitz, er en bassist fra Aalborg, der har brugt de sidste 10 år på at lære jazzens hemmeligheder at kende, rundt omkring i verden. Han har brugt en del år på at studere på Europas bedste bebop konservatorie i Den Haag i Holland, og har spillet med både kendte jazzere og upcoming jazzere på den internationale scene i Holland. Derudover brugte han en del år på, at rejse rundt i Caribien og Florida, hvor han spillede alt fra cocktail til straight ahead burner jazz, med folk fra hele verden. Han er nu tilbage i Danmark, og forsøger at dele ud af sin musik og erfaringer fra sine oplevelser.

Martin Kollerup Sørensen:
Trommeslager fra det nordjyske, der spiller med stor diversitet. Underviser til daglig på Kulturskolen Viborg og Det Jyske Musikkonservatorium. Er aktiv som komponist og leder af egne projekter med trio / kvartet. Udgav i 2020 trio jazz pladen ”Winter Sessions”. Spiller i mange løse og faste konstellationer indenfor genren pop, rock, blues, jazz og fusion.


Koncerten foregår i Viborg Musiksal, Gravene 25, 8800 Viborg
Jazz aften med Heritage