Skip to main content

Kalender

Viborg Big Band feat. Storgaard og Myrtue

onsdag 5. oktober 2022 - kl. 19:29
Viborg Big Band fejrer Kulturskolen Viborgs 50 års jubilæum med to solister, der begge har deres ophav på Viborg-egnen og har trådt de musikalske ungdomssko på Kulturskolen Viborg og i FDF Viborgs Orkesterkreds. 

Niels Bach Storgaard er guitarist og tidligere elev på Kulturskolen Viborg. Han har spillet basun i FDF Viborgs harmoniorkester, men satsede på guitaren som MGK-elev og senere som elev på Det Jyske Musikkonservatorium. Herfra dimitterede han som rytmisk guitarist i 2019. I sit eget band, Laila, spiller han smukke, melankolske melodier på et mørkt bagtæppe, og så er han guitarist i Code Elektro, der laver elektronisk musik. Til koncerten med Viborg Bigband bevæger han sig i en mere jazzet genre med numre som ’The Nearness of You’ af Norah Jones og 60’er hittet ’Alfie’.
 
Nis Hellerøe Myrthue er saxofonist og ligeledes tidligere elev på Kulturskolen Viborg og i FDF Viborgs harmoniorkester. Nis er tidligere MGK-elev på Kulturskolen og fortsatte til Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra han dimitterede i 2016 som rytmisk saxofonist. Han er saxofonist i det anmelderroste jazzband ’I Just Came From The Moon’, som i februar udgav sit andet album ’Ånd ud’. Nis spiller desuden fusionsjazz i bandet ’Odd Pocket’ og barytonsaxofon i Nordkraft Big Band. Til koncerten med Viborg Big Band spiller han jazz i den mere traditionelle stil som ’Silver Street’ af Kjeld Lauritsen og ’Angel Eyes’ af Frank Sinatra.

Oplev et festfyrværkeri af ung musikalitet, og et velsmurt Viborg Big Band, der som altid dirigeres af Ebbe Ringblom. 

Koncerten afholdes i Viborg Musiksal, Gravene 25, 8800 Viborg

Fri entré.Viborg Big Band feat. Storgaard og Myrtue