Skip to the content

SGK - Scenekunstnerisk Grundkursus (15-25 år)

SGK - Scenekunstnerisk Grundkursus - er et talent-program indenfor scenekunsten, for dig, der brænder for enten musical, dans eller teater, og som har lyst til at skabe sig en levevej i faget.

I et godt miljø med mange ligesindede får du hjælp til at modne dig selv som scenekunstner og bliver trænet og undervist i fagene stemmetræning, korsang, dans og drama. Desuden kommer du til at optræde i en efterårsshowcase i november, en større musicalproduktion i maj og et teaterprojekt i juni.

På SGK får du tilknyttet en mentor, der følger dig igennem op til 3 år på skolen, og hjælper dig med at søge videre på fagskoler i ind- eller udland. Der er ca.6 faste undervisningstimer hver uge, og en del mere i projektperioder. Desuden må man påregne tid til selvtræning.

Vi afholder optagelsesprøve for næste sæson i slutningen af foråret, men der kan også arrangeres løbende optagelsesprøve.

Til optagelsesprøven vil vi gerne høre dig synge en valgfri sang og sige en tekst, som du har lært udenad. Derudover skal du til en samtale med minimum 2 af lærerne.

For mere information kontakt Stabsleder Henrik Resen - here@viborg.dk


Tilmeld