Skip to the content

Rollerne i Rock of Ages

 

Drew Boley:

Tenor
Spillealder: 18-25

En good-guy rockmusiker med drenget charme og sårbarhed. Han arbejder på det legendariske Bourbon Room i Los Angeles, hvor han med længsel venter på at få sit gennembrud.


Sherrie Christian:

Mezzo-sopran
Spillealder: 18-25

Nyligt ankommet til Los Angeles med bussen fra det midtvestlige USA med håbet om at blive en stjerne. Bliver ansat på Bourbon Room, hvor hun straks tiltrækker Drews opmærksomhed.


Lonny Barnett:

Tenor
Spillealder: 25-35

Showets fortæller. Charmerende, sjov, inddragende med en levende personlighed.


Dennis Dupree:

Baryton
Spillealder: 25-40

Klassisk stener-type og tidligere rockmusiker, som nu leder Bourbon Room. Han er splittet mellem at sælge stedet til Hertz eller at kæmpe for dets overlevelse.


Stacee Jaxx:

Tenor
Spillealder: 25-35

Karismatisk rockstjerne, der bryder med sit populære hair metal band Arsenal for at gå solo. Meget selvhøjtidelig, overmodig og spændende på alle de forkerte måder. Den ultimative bad boy.


Regina McKaig:

Mezzo-sopran
Spillealder: 18-25

En tidligere hippie, nu militant demonstrant, der kæmper for Hertz’ forsøg på at overtage The Sunset Strip, hvor Bourbon Room ligger.


Hertz Klinemann:

Baryton
Spillealder: 30-40

Snobbet, kold og intimiderende tysk forretningsmand, som forsøger at opkøbe The Sunset Strip. Showets skurk.


Franz Klinemann:

Tenor
Spillealder: 18-25

Hertz’ flamboyante søn, der modvilligt arbejder for sin far. Genert og blid med et stort hjerte. Får i løbet af showet modet til at sige fra over for sin far.


Justice Charlier:

Mezzo-sopran
Spillealder: 25-35

Stærk kvinde med stor personlighed. Tidligere performer, men leder nu en Gentleman’s Club, hvor Sherrie ender med at arbejde. Moderlig figur med gadekløgt.


Ensemble:

Ensemblet portrætterer et væld af roller såsom: rockmusikere, dansere, Bourbon Room-personale, servitricer, bartendere, kirkekor, groupies, backup-sangere, politi, hjemløse, demonstranter…. Så noget for enhver smag.