Skip to the content

Audition

Der er audition til ROCK OF AGES søndag den 6. september.

Samme dag holder vi også audition til Kulturskolens scenekunstneriske talentlinje for unge i alderen 15-25 år, SGK. Kommer du ind på SGK, er du automatisk med i ROCK OF AGES. Hvis du gerne vil begge dele, behøver du altså kun at gå til én audition, nemlig den til SGK. Du kan naturligvis også vælge kun at gå til audition på ROCK OF AGES (se eventuelt grafikken til højre).

Deadline for tilmelding er mandag den 31. august.

Tirsdag den 1. september, får du besked om det præcise tidspunkt for din audition. Vi anbefaler, at du møder op i god tid, og du må påregne nogen ventetid.

Begge auditions foregår ved Viborg Teater og Viborg Musiksal på Gravene 25 i Viborg.

Spillealder til ROCK OF AGES: 15-40 år

Sådan foregår din audition

Ved ankomsten skal du henvende dig for at blive registreret, hvor du også får taget et portrætfoto samt taget mål til kostumer, hvis du skulle komme med i forestillingen/blive optaget.

Derefter begynder selve din audition.

 

1. Danseprøve for alle
Først skal du til danseprøve. Danseprøven foregår for alle i hold på op til 15 personer (medbring praktisk tøj samt evt. et par sko, som du kan bevæge dig i). Dansen skal ikke forberedes, og det tager 30 minutter. Danseprøven foregår i Viborg Musiksal.

 

2. Fælles sangprøve
Efter danseprøven vil der være en kort korprøve på 10 minutter. Noden vil du få tilsendt ved tilmelding.

 

3. Individuel sangprøve for solister, ensemble og dansere
Efter korprøven går hele holdet over på Viborg Teater i den tilstødende bygning. Mens resten af holdet venter i teatrets foyer, kommer du op på scenen, hvor du skal synge din forberedte sange for det kreative hold bag forestillingen (instruktør, koreograf og kapelmester). Du får tilsendt den node, du vælger, når du har tilmeldt dig.

 

4. For SGK-ansøgere: Monolog
Ansøgere til SGK skal desuden fremføre en forberedt monolog, der bliver tilsendt på forhånd. Dette gælder altså IKKE for folk, der udelukkende søger ind på ROCK OF AGES.

 

Efter din audition er færdig, er du velkommen til at tage hjem eller hænge ud på teateret og sprede god stemning. Du kan forvente svar i løbet af en uge efter audition.

Der vil være call-back til både ROCK OF AGES og SGK søndag den 13. september, hvor vi vil forbeholde os muligheden for at indkalde dig igen, hvor vi vil bruge lidt mere tid med dig, hvis vi synes, det er nødvendigt.

Kommer du med i ROCK OF AGES, skal du være klar på, at vi starter prøver i februar, hvor weekender og enkelte mandage tages i brug. Fra og med uge 11 er der prøver de fleste dage. ROCK OF AGES bliver opført i uge 16.