Skip to the content

Rollerne i RENT

Roger Davis

Mand / 20-25 år 

En fattig musiker og tidligere stofmisbruger. Han minder om Kurt Cobain. Roomates med Mark i loftlejligheden og kæmper med det at være HIV-positiv.

Stemmerækkevidde: F2 – A4

Mark Cohen

Mand / 20-30 år

Filmskaber og videoartist. Udforsker sin egen identitet; den typiske unge kunstner. Roomates med Roger. En smule nørdet.

Stemmerækkevidde: A2 – G4

Tom Collins

Mand / 25-35 år

Et computergeni og liberal professor. Han er den plejende figur med et blødt og afslappet temperament. Plejede at bo i loftlejligheden og er HIV-positiv.

Stemmerækkevidde: F#2 – A4

Benjamin Coffin III

Mand / 25-35 år

Udlejeren af det boligkompleks Mark og Roger bor i. Er tidligere roomate i loftlejligheden, men ”byttede” sit moralske kodeks for magt og penge.

Stemmerækkevidde: Bb2 – F#4

Joanne Jefferson

Kvinde / 25-40 år

”Folkets” advokat og lesbisk forkæmper. Hendes beslutninger er kloge og målbevidste. Har et tumultarisk forhold med Maureen.

Stemmerækkevidde: G3 – E5

Angel Dumott Schunard

Mand / 20-30 år

Den excentriske og HIV-positive gadetrommeslager. En drag queen med et stort dansetalent og dragende personlighed. Han bliver kæreste med Collins.

Stemmerækkevidde: C3 – A4

Mimi Marquez

Kvinde / 18-21 år

En HIV-positiv stripper med et stofmisbrug, men hun skjuler det hele i sit job på den lokale stripklub. Hun bor i det samme boligkompleks som Mark og Roger.

Stemmerækkevidde: Eb3 – E5

Maureen Johnson

Kvinde / 20-25 år

En uforudsigelig og skør performanceartist. Hun bærer sin seksualitet uden på tøjet. Har for nylig droppet Mark til fordel for Joanne.

Stemmerækkevidde: C4 – F5

Ensemble

Hjemløse mænd og kvinder; junkier, forældre (Mrs. Cohen, Mr. Og Mrs. Jefferson), støttegruppe (Steve, Gordon)