Skip to main content

Legat på 10.000 til ung musiksjæl

Takket være DAHL Advokatpartnerselskab kan du som musiker, producer eller lokal ildsjæl søge Viborgs rytmiske musiklegat på 10.000 kroner. Legatet uddeles i samarbejde mellem Dahls Advokatpartnerselskab, Paletten og Kulturskolen Viborg.

Om dig

Du kan søge legatet, hvis du er en ung musiker, sanger, producer eller på anden måde er aktiv i det lokale musikmiljø. Samtidig skal du have en tilknytning til Viborg. Det kan være, du bor, uddanner dig eller arbejder i Viborg, eller måske er du bare en stor del af Viborgs musikmiljø.

Om dommerne

Dommerkomitéen består af én repræsentant fra DAHL Advokatpartnerselskab, én fra Paletten samt tre musikere med rødder i området. Sanger og sangskriver Marie Møller Foged er tidligere MGK-elev på Kulturskolen Viborg og nu studerende på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Rasmus ’Telestjernen’ Johansen er musiker og indehaver af Flyfabrikken i Fly. Og Morten Remar er krimiforfatter, musiker i blandt andet Back to Back og bosat i Viborg.

Om legatet

Der er kun én modtager af legatet. Bliver du den heldige, får du overrakt legatet på Paletten i Viborg lørdag 7. marts 2024. Du får besked på forhånd, så du ved, om du modtager legatet, og er du den heldige, skal du kunne deltage i overrækkelsen 7. marts på Paletten. 

Legatet kan bruges til alt, der kan hjælpe og udvikle dig musikalsk. Det kan være sangtimer, studierejse, workshop eller et nyt instrument. Det er helt op til dig.

Du skal søge legatet senest 15. januar 2024 ved at udfylde formularen herunder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kulturskolen Viborg på kulturskolen@viborg.dk eller 87873666. Se skolens åbningstider her!

Søg legatet her:

I tilfælde af, at det er dig, som modtager det rytmiske musiklegat, vil vi gerne kunne komme i kontakt med dig på telefon. Skriv derfor dit telefonnummer her.
Skriv hvilke uddannelser, du har afsluttet eller er i gang med
FORTÆL OM DIG SELV I EN VIDEO ELLER TEKST
Skriv en tekst, hvor du fortæller, hvad du brænder for, og hvorfor du synes, det netop er dig, der skal have det rytmiske musiklegat. Fx: Går du på musikskole? Spiller du et instrument? Er du musikproducer? Arrangerer du koncerter, events? Har du fået en vild idé? Har du opfundet et nyt instrument? Er du sangskriver? Synger du i kor? Er du en ildsjæl i musikmiljøet? Upload teksten som pdf-fil.
Her kan du uploade en pdf-fil med en anbefaling fra din lærer eller en anden voksen, som kender dig det, du laver.
Læs her, hvordan Viborg Kommune behandler dine data: https://viborg.dk/om-kommunen/om-viborgdk-og-databeskyttelse/privatlivs-og-persondatapolitik/